Moarte suspectă a unui român din Italia. Colegii i-au lăsat trupul la ușa medicului: "Așa l-am găsit"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Moarte misterioasă a unui muncitor român din Italia. Constantin a fost cărat de colegii săi la un cabinet din Calabria, însă medicul n-a mai putut face nimic pentru el și a chemat carabinierii.

Mister în jurul morții lui Constantin, un muncitor român în agricultură în vârstă de 42 de ani, rezident în Corigliano Calabro, un oraș în regiunea Calabria. Totul s-a petrecut în seara de duminică, atunci când acesta a fost adus de către câțiva oameni la un post de gardă medicală pentru a fi consultat. Din păcate, bărbatul era deja decedat, fiind practic un cadavru înainte de a ajunge acolo.

Decesul, cauzat de un stop cardiac, a fost constatat de medicul de serviciu de la cabinetul medical, care a alertat și carabinierii, care au sosit rapid la fața locului.

Corpul neînsuflețit al muncitorului român prezenta "semne specifice"

 

Potrivit presei locale din Calabria, trupul neînsuflețit al muncitorului român prezenta leziuni la cap, care puteau fi atribuite unei căderi accidentale provocată de infarct. Însă nu atât de sigur.

Soția decedatului și-a exprimat suspiciunile legate de cauza reală a morții. 

În acest moment au apărut două versiuni contradictorii. Prima vorbește despre găsirea bărbatului întins pe podea într-o casă țărănească din Corigliano Calabro. O casă sărăcăcioasă care ar fi fost oferită de către un fermier din zonă cuplului de români, pentru a locui.

A doua versiune a evenimentelor cercetată de anchetatori este că românul a fost găsit întins pe marginea Drumului Național 106, care trece prin cătunul Cantinella, la câțiva kilometri distanță de casa țărănească menționată.

Decesul românului rămâne momentan o adevărată enigmă, o problemă pentru carabinieri. În sediul poliției au fost audiate, toată noaptea, o serie de persoane, în scopul de a reconstitui cu exactitate ce s-a întâmplat.

Între timp, cadavrul lui Constantin a fost transferat cu o ambulanță la morga spitalului "Guido Compagna", unde va fi autopsiat. Aceasta este singura modalitate de a risipi orice îndoială cu privire la cauzele acestei morți suspecte.

 

----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel