Moțiune cenzură. USR, mesaj pentru disidenții PSD

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Vicepreşedintele USR, deputatul Cristian Ghinea, a declarat vineri că este necesară "o confirmare din interiorul PSD că vor vota o moţiune de cenzură" şi atunci aceasta va fi depusă.

"Aşteptăm de la puciştii din PSD să-şi dea seama că Dragnea duce România într-o groapă şi să pună stop acestei degringolade. Practic, de doi ani guvernul României şi Parlamentul sunt case de avocatură pentru Liviu Dragnea", a afirmat Ghinea la Buzău, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Potrivit acestuia, există un dialog informal. "Dar să nu-i facem un cadou lui Liviu Dragnea, să dăm prea multe detalii, există un dialog, până la urmă, suntem colegi în Parlament şi discutăm", a afirmat deputatul USR. 

Cristian Ghinea a susţinut că "nici ceilalţi nu sunt mai buni". "Dar dacă prin acţiunea lor putem opri această dictatură personală a lui Liviu Dragnea, să o facem împreună", a adăugat el. 

"De când a început sesiunea parlamentară, îi tot îndemnăm să depunem moţiunea de cenzură. Aritmetica nu s-a schimbat, dacă toţi psd-iştii votează împotriva moţiunii, atunci pică, am mai păţit chestia asta sesiunea trecută. Trebuie să avem o confirmare din interiorul PSD că vor vota o moţiune de cenzură şi o vom depune", a declarat vicepreşedintele USR. 

Parlamentarul USR a făcut apel la "puciştii din PSD să pună capăt dictaturii lui Liviu Dragnea". 

"Mesajul pe care îl adresez direct, suntem doar la domnul Ciolacu acasă, poate şi dumnealui să aibă un rol istoric, să pună capăt acestei dictaturi a lui Liviu Dragnea', a mai spus Ghinea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel