Miting PSD. Dragnea, conflict cu #rezist, la finalul manifestației

Narcis Popa |
Data publicării:

 Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, la finalul manifestaţiei din Piaţa Victoriei, de către un grup de membri ai mişcării #Rezist, de ce membrii şi simpatizanţii PSD şi ALDE nu îşi adună gunoiul rămas în urma lor după miting. 

"Sunt 200 de angajaţi de la salubritate care asta fac acum", le-a răspuns Dragnea, el fiind întrebat apoi cine plăteşte pentru lucrarea de strângere a acestor gunoaie. 

Membrii #Rezist i-au mai strigat liderului PSD că după protestele organizate în Piaţa Victoriei de către această mişcare nu rămân gunoaie, fiind adunate de participanţii la proteste. 

După încheierea mitingului, liderul PSD a rămas în zona scenei amenajată în piaţă pentru încă aproximativ 15-20 de minute, pentru a da mâna şi a face poze cu participanţi la miting, dar şi pentru a răspunde întrebărilor jurnaliştilor. Ulterior, el s-a îndreptat şi a intrat în Palatul Victoria, însă pe drum a fost luat la întrebări de un grup de circa 10 membri ai mişcării #Rezist, care au venit în piaţa părăsită deja de participanţii la miting. 

De altfel, un grup de câteva zeci de protestatari #Rezist s-a aflat în zona Piaţa Victoriei încă dinainte de începerea mitingului, fiind ţinuţi la distanţă de masa manifestanţilor PSD-ALDE de un cordon de jandarmi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel