Mircea Dogaru: „Iohannis are ordin să prăbușească Guvernul până pe 20 mai”

Mihai Dumitru |
Data publicării:

Invitat în studioul România TV, colonelul în rezervă Mircea Dogaru a lansat în direct un scenariu cu privire la ce se va întâmpla pe scena politică românească în perioada următoare.

Istoricul militar Mircea Dogaru, președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), apreciază că gestul președintelui Klaus Iohannis de a solicita demisia premierului Viorica Dăncilă nu este unul întâmplător, ci face parte dintr-un plan dictat din străinătate, pe care șeful statului român l-ar urma pas cu pas.

Ultimele trei săptămâni ale guvernului Dăncilă?

„Iohannis a primit misiunea să prăbușească Guvernul României până pe 15, cel târziu 20 mai, pentru a instaura în locul actualului guvern Dăncilă un guvern de uniune națională, din care președintele va fi membru”, anticipează Dogaru, adăugând că scenariul face parte dintr-un plan convenit de președintele american Donald Trump și alți lideri mondiali de „reîmpărțire a sferelor de influență”.

Teorii controversate

Cadru militar în rezervă, Mircea Dogaru este renumit pentru teoriile conspiraționiste pe care le vehiculează la posturile TV la care este invitat, adesea afirmând că președintele Iohannis ar face jocurile unor puteri străine, în dauna țării pe care o conduce.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel