Mircea Badea, martor la un ACCIDENT MORTAL

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Prezentatorul Mircea Badea a povestit, aseară, în emisiunea în care e moderator, despre cum a fost chemat la instanță cu mandat de aducere. 

Badea spune că a fost martorul unui accident mortal și nu primise nicio citație înainte să fie luat cu polițiștii de acasă. De asemenea, prezentatorul mai precizează că și bunica sa a primit același tratament din partea autorităților.

„Eu am fost martor. Din păcate pentru mine eu am asistat la un accident rutier mortal care s-a petrecut la câțiva metri de mine și am zis că am fost acolo și am spus ce am văzut. Și m-am dus la Parchetul General și am dat o declarație amănunțită. Și după, onorata instanță m-a chemat să mă audă cum zic din gura mea personal ce am zis în declarație. Prima citație a fost cu mandate de aducere. M-a chemat cu mandate de aducere! A veni militia acasă și mi-a zis: „Domnul Badea, aveți mandate de aducere". Și le-am zis „Să mori tu! Pentru ce?". „Păi, să depuneți mărturie în procesul vieții". Dar zic, „Da, dar de ce? Nu mi-a mai dat nicio citație". M-am interesat. Bun, mi-or mai fi dat citații la procesul vieții și nu m-am prezentat că nu le-am primit. Nu! Din prima mi-au dat cu mandat de aducere. Să vină militia să mă ia acasă. A vrun onorata instanță să fiu acolo. Vă maid au alte sute de cetățeni ca mine. Cum ar fi mamaie de exemplu. Pe mamaie cu mandate de aducere, tot cu accident de circulație, ea fiind victima. Fiind operată la 80 și mulți de ani la șold. Onorata instanță a spus: „Nu, domnule! Să vină aici!". Cu mandate de aducere", a povestit Mircea Badea.

Aceste declarații vin în contextul în care Carmen Iohannis a fost citată pentru a doua oară la Parchetul General și nu s-a prezentat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel