Mircea Badea l-a DESFIINȚAT pe Tudor Chirilă: „A luat un morman din BANII PUBLICI“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
captura foto
captura foto

Mircea Badea l-a taxat public pe Tudor Chirilă după ce artistul a s-a dezbrăcat în chiloți în cadrul emisiunii „Vocea României“ de la Pro Tv.

Mircea Badea nu a putut rata momentul de a-l ataca pe Tudor Chirilă, după ce acesta s-a dezbrăcat de haine, rămânând doar în lenjerie intimă, în cadrul emisiunii ”Vocea României”. Totul a pornit de la o serie de glume stârnite de un concurent care a mărturisit că este pasionat de cai şi de pictură, dar și că pictează „bărbați nud și cai". În jocul lui Chirilă a intrat și Horia Brenciu în...rolul calului.

Citește și: Tudor Chirilă, scene INCENDIARE la Vocea României: „M-am lăsat dus de val și m-am DEZBRĂCAT în timpul filmărilor“

„Poate pentru ca Tudor Chirila a luat un morman din banii publici administrati de „baronii locali” (la concertele primariilor si consiliilor judetene) a ajuns sa arate ca unul dintre ei.

P.S. E clar acum ca a auzit foarte des:”nu am chef azi”. De aia l-a si marcat”, a transmis Mircea Badea, ironic, pe pagina personală de Facebook.

Este bine cunoscut faptul că între Chirilă și Badea este un război de lungă durată, aceștia nefiind la primul atac. Acum câțiva ani, vedeta de la PRO TV a avut o reacție virulentă după ce jurnalistul l-a acuzat că l-a apărat pe Vlad Alexandrescu, atunci ministrul Culturii, pentru că soția acestuia ar fi verișoara solistului trupei Vama. Juratul de la Vocea României a explicat atunci toată situația.

Citește și: Membru CNA, după ce Tudor Chirilă s-a DEZBRĂCAT la „Vocea României”: „Cântăciosul fără voce l-a călărit pe...”

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel