Ministrul ungar de Externe, despre finanțările din România: I-am cerut permisiunea lui DRAGNEA

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Declarație șoc făcută de ministrul ungar de Externe, Péter Szijjártó. Acesta spune că patriotul Liviu Dragnea și-a dat acordul ca guvernul ungar să finanțeze afaceri în Transilvania.

Ministrul ungar de Externe,  Péter Szijjártó, a declarat, după încheierea reuniunii informale a miniștrilor de Externe, organizată la București că guvernul de la Budapesta finanțează ONG-uri în România.

“Există o fundaţie, o organizaţie civică, care primeşte fondurile de la guvernul ungar apoi anunţă ofertele pentru companii ca cele din judeţul Mureş, de exemplu, şi apoi fermierii şi alţii pot aplica şi dacă aplicaţia lor e acceptată, primesc banii. Înainte să lansăm acest proiect, am mers şi am vorbit cu Dragnea (Liviu Dragnea, președintele PSD și președintele Camerei Deputaților, n.r) şi i-am cerut permisiunea. Şi nu este un proiect discriminatoriu, însemnând că românii sau maghiarii fermieri, antreprenori pot depune aplicaţii!”, a declarat ministrul ungar pentru TVR.

Acesta a devoalat și următorul pas pe care îl vor face cele două guverne. Ministrul ungar a declarat că “domeniul energetic” este unul de interes și își dorește o colaborare mai intensă între România și Ungaria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel