Noul ministru al Cercetării crede în lumi paralele și spune că omenirea "a venit din viitor"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Nicolae Hurduc este propunerea PSD pentru postul de ministru al Cercetării, rămas vacant încă din 31 august. Într-un interviu recent, Hurduc spunea că oamenii nu se trag din maimuță, ci că au "venit din viitor"

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, joi, că profesorul Nicolae Hurduc este propunerea PSD pentru postul de ministru al Cercetării, rămas vacant încă din 31 august.

Cine este Nicolae Hurduc?

Profesorul universitar Nicolae Hurduc este inginer chimist, decan al Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului 'Cristofor Simionescu" de la Universitatea "Gheorghe Asachi" din Iaşi. În anul 1993, Hurduc a primit Premiul "Gheorghe Spacu" al Academiei Romane, până în prezent fiind citat în peste 1.000 de lucrări, cu peste 160 de lucrări publicate şi şase brevete.

Într-un interviu acordat Ziarului de Iași în urmă cu numai o lună, profesorul a declarat că nu este un adept al teoriei potrivit căreia omul se trage din maimuță, ci mai degrabă preferă "o teorie a lumilor paralele, care spune că noi am venit din viitor".

Citat din interviu: "Mie îmi este foarte greu să cred că omul, un mecanism, o maşinărie atât de complexă, se trage din maimuţă. Eu nu accept aşa o idee oricât de oricât de logică pe undeva ar părea această teorie evoluţionistă. Este o teorie a lumilor paralele, care spune că noi am veni din viitor. Mie îmi sună mai interesant această idee, că noi venim dintr-o lume paralelă din viitor. Iar asta pentru că oamenii au nişte caracteristici, conştiinţa şi sufletul, iar până într-un punct le vedem la animale. În special la cele de companie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel