Ministerul ucrainean al apărării, despre atrocitățile din regiunea Kiev: Rușii au dat dovadă de o cruzime absolută. Vom identifica asasinii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ministerul ucrainean al apărării, despre atrocitățile rușilor în regiunea Kiev  Vom stabili identitatea criminalilor.
Ministerul ucrainean al apărării, despre atrocitățile rușilor în regiunea Kiev Vom stabili identitatea criminalilor.

Serviciile ucrainene de informații lucrează în mod constant la identificrea invadatorilor și a mercenarilor ruși din regiunea Kiev, a anunțat ministrul apărării, Oleksiy Reznikov, care a adăugat că fiecare va primi ceea ce „merită”, relatează UNN.

„... Inimile noastre sunt pline de durere pentru sute de civili care au fost torturați cu brutalitate de soldații ruși. Numai în Bucha numărul morților este deja mai mare decât în ​​Vukovar. Femei împușcate în cap și bărbați cu mâinile legate. Rușii au dat dovadă de o cruzime absolută. Aceste crime nu sunt percepute ca parte a războiului. Este chiar dificil să le calificăm drept terorism sau crimă", a scris Reznikov.

Ministrul ucrainean al apărării a remarcat că aceasta este esența călăilor turbați, care au pătruns pe pământul ucrainean, relatează UNN.

"Acest rău pur și simplu nu poate rămâne nepedepsit. Serviciile noastre stabilesc, constant, identitatea invadatorilor și a ucigașilor. Fiecare va primi, la timp, ceea ce "a meritat". Ne plecăm capetele în fața soldaților noștri care și-au dat viața pentru a proteja capitala de acest flagel”, a mai adăugat Reznikov.

Aleksey Arestovich, consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei, a făcut publice unitățile și subdiviziunile armatei Federației Ruse care au comis crime de război în orașele din regiunea Kiev.

 

Ministerul Apărării  a anunțat eliberarea completă a regiunii Kiev de invadatorii ruși

 

Rușii au părăsit regiunea Kiev, dar ceea ce au lăsat în urmă distrus și bombardat. Dar cel mai valoros lucru pe care l-au luat au fost viețile omenești. Zeci de fotografii și videoclipuri demonstrează lumii întregi consecințele teribile ale faptelor invadatorilor ruși în regiunea Kiev. După eliberarea orașului Buchea,  280 de persoane au fost îngropate în gropi comune.

 

Groapă comună uriașă în Bucha, descoperită de un satelit. Ucrainenii uciși, îngropați pe teritoriul unei biserici

 

Forţele ruse care s-au retras din oraşul Bucha au lăsat în urmă un adevărat masacru, dar grozăviile sunt pe departe de a fi terminate. Imaginile din satelit oferite de compania de supraveghere Maxar înfăţişează mai multe gropi comune.

Imaginile din satelit oferite de compania Maxar înfăţişează mai multe gropi comune, dintre care unele neterminate. Armata rusă nu a anticipat momentul retragerii şi astfel unele morminte comune au rămas neterminate.

Se poate observa în imagine un şanţ lung de 14 metri şi adânc de trei, săpat lângă biserica Biserica Sf. Andrei din Bucha. Plecarea precipitată a forţelor de ocupaţie ruse a făcut ca, din fericire, planul macabru să nu fie dus la bun sfârşit.

Aceasta este una dintre multele gropi săpate de ruşi în zonele în care s-au dat lupte grele. Autorităţile ucrainene preconizează că vor mai fi descoperite multe astfel de morminte, în care civilii şi-au găsit sfârşitul.

Ucraina a condamnat masacrul în timp ce Rusia neagă acuzaţiile, pe care le consideră drept o provocare la adresa integrităţii morale a trupelor sale, cu scopul de a le discredita imaginea în ochii lumii.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel