Mihai Pleșu a fost eliberat

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Fiul filosofului Andrei Pleșu, Mihai Pleșu, va fi cercetat sub control judiciar în dosarul de trafic de droguri.  El respinge acuzația de trafic de droguri de risc, pe care i-au adus-o procurorii.

 „N-am înțeles nici ce mi s-a întâmplat. Nu mi s-a părut normal nici cum s-a abordat problema. Le-am spus inclusiv celor care m-au ridicat: puteați să dați un telefon sau puteați să-mi trimiteți o citație, am răspuns întotdeauna prompt absolut oricărei intervenții. Eram cu copilul mic pe care din păcate eu nu îmi permit, atât de bun traficant de droguri sunt, că nu-mi permit să las copilul cu cineva acasă. Asta e! O să vedem ce se întâmplă și să sperăm că o să iasă măcar o dată în România adevărul la iveală, că de cele mai multe ori nu se întâmplă asta”,  a declarat Mihai Pleșu.

"Sunt super fericit ca ajung sa mi vad familia. Sunt bucati realmente si vreau sa-mi vad copilul. E o nedreptate", a spus Mihai Pleșu după ce a părăsit sediul instanței.

Mihai Pleșu a fost retinut vineri noaptea de procurorii DIICOT Iaşi, într-un dosar de trafic de droguri alături de alte persoane. 

Foto: Facebook Mihai Pleșu

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel