Mesaj aniversar pentru Dragnea de la 'STRATEGUL' său - „Iarta-mă, prietene... dar nu pot să îndoi GENUNCHII“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

George Norocel Harabagiu, fost om de bază al lui Liviu Dragnea în „războiul“ online, i-a transmis prietenului său, încarcerat la Rahova, un mesaj aniversar.

Liviu Dragnea împlinește, astăzi, 57 de ani. George Norocel Harabagiu, unul dintre oamenii săi de nădejde pe partea de online, i-a transmis un mesaj aniversar, pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook.

„Sa FII SANATOS, OM DRAG! Sa ma ierti pentru ceea ce o sa iti spun acum. O spun direct (pe fata) asa cum am spus-o intotdeauna.

Nu pot, Liviule... chiar nu pot! NU POT sa-i sustin pe cei care TE-AU TRADAT! Nu-i pot iubi pe cei care te- au vindut "pe niscaiva arginti "... Nu pot sa nu-i scuip in ochi pe " cozile " de cazma.. care ti-au " sapat " groapa! Nu POT sa fiu LINGA CEI care au PIERDUT, au " vindut " TOT CE LE- AI LASAT!

Nu pot sa vad VISUL tau DISTRUS ! Nu POT sustine " fariseii " care au tacut ticalos cind proprii tai copii erau " stigmatizati " fara vina! Nu au ridicat nici un deget ca sa-i apere! NU-I POT IERTA, LIVIULE, pe cei care s-au dezis de tine! Si care acu' (la ananghie) SE FOLOSESC de imaginea ta... pentru ca le-a " ajuns cititul la os "...

SA FII SANATOS, OM DRAG! Si iarta-ma pentru ca NU POT SA-I IERT! O sa-i bata Dumnezeu... Iarta- ma, prietene... DAR NU POT SA INDOI GENUNCHII... Pentru ce ti-au facut... NU POT LIVIULE... Si, te rog, nu-mi cere asta”, a scris, întocmai, George Harabagiu pe Facebook.

Citește și: „Omul din umbră“ aruncă BOMBA: „Liviu Dragnea va fi LIBER, CURÂND“

George Norocel Harabagiu a fost ziarist la mai multe ziare și televiziuni din Neamț. El a fost omul de incredere al lui Gheorghe ștefan, zis Pinalti, fost manager de proiect la Giga TV, post de televiziune controlat de politician.Harabagiu a fost chiar interceptat în dosarul Giga TV și a dat declarații în dosar în calitate de martor. 

El a fost în mijlocul mai multor controverse pe plan local. În 2016, Harabagiu a vrut să candideze ca independent la Primăria Roman, dar nu a reușit să adune suficiente semnături. în declarația sa de avere de atunci Harabagiu nu avea nici un venit declarat, cu excepția a 193.000 de lei din pronosticuri sportive.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel