Mercur în mers direct în Balanță (18 octombrie-6 noiembrie) și revelațiile pentru fiecare zodie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 1 - 7 mai 2021. Mercur intră în Gemeni, iar prezența ei într-un semn de aer aduce schimbări. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop 1 - 7 mai 2021. Mercur intră în Gemeni, iar prezența ei într-un semn de aer aduce schimbări. Previziuni pentru toate zodiile

Pe 18 octombrie, Mercur își oprește ultima retrogradare din anul 2021 și intră în mers direct până anul viitor. Iată ce înseamnă asta pentru nativii fiecărei zodii.

Mercur și-a oprit retrogradarea, în semnul Balanței, astăzi. Poți respira ușurat! Mai ales cei care au marcaj de Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn. Viața acestora sigur a fost dată peste cap cel puțin din 27 septembrie încoace. Blocaje, amânări, întârzieri, încurcături, surprize neplăcute, negocieri eșuate, proceduri incomplete, erori de judecată, lipsuri în comunicare. Toate acestea au făcut parte din cotidianul nostru.

„Chiar dacă Mercur își reia mersul direct, trebuie să ții totuși cont că efectele retrogradării se vor resimți până pe 6 noiembrie, când planeta comunicării va părăsi de tot semnul contaminat. Atunci va începe tranzitul prin semnul Scorpionului“, spune astrologul Daniela Simulescu, porivt Astrosens.ro.

Dar un lucru este clar: din 18 octombrie, fiecare dintre noi va avea mai multă claritate într-un anumit domeniu. Și ținând cont de faptul că și Jupiter își opreste retrogradarea într-un semn compatibil cu cel al lui Mercur, vom avea parte și de multe revelații referitoare la relațiile/parteneriatele/prieteniile din viața noastră.

Mercur în mers direct în Balanță (18 octombrie-6 noiembrie): Semnificații pentru fiecare zodie

 

Berbec

Vei putea vedea mai clar cine are dreptate. Sau cine sunt oamenii care se gândesc cu adevărat la tine. Mercur își reia mersul direct exact în zona relațiilor, ceea ce înseamnă că și comunicarea cu partenerul se va schimba. Vei căpăta și mai mult tact.

Taur

Mercur își reia mersul direct în zona serviciului și a stilului de viață. Vei da dovadă de multă diplomație în discuțiile cu colegii. Îți poți relua și unele treburi gospodărești amânate din cauza lui Mercur retrograd.

Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, deci îți priește această perioadă. Totuși, câteva zile începând de astăzi, s-ar putea să simți așa o frenezie, o efervescență, o dorință de a face ceva doar pentru tine. Poți începe prin a te documenta despre o pasiune.

Rac

Mercur în mers direct te va ajuta enorm în dialogul cu familia, mai ales dacă sunt chestiuni de negociat sau mediat. Atât tu, cât și apropiații, veți putea purta o discuție fără clipe de impulsivitate. Sau fără a fi prea subiectivi.

Leu

Acum poți trimite fără griji mesaje, email-uri, scrisori, colete. Tehnologia nu îți va mai da bătăi de cap. Mercur în mers direct îți garantează că și călătoriile, scurte sau lungi, vor fi mai liniștite și fără momente neprevăzute.

Fecioară

Mercur este planeta care te guvernează. Cu alte cuvinte, resimți din plin aceste zile. Dar, mersul direct al acestui astru va fi prielnic pentru cheltuieli. Nu vor mai apărea urgențe, încurcături și erori de judecată.

Balanță

Mercur a fost retrograd în viața ta, deci clar nu te poți plânge că ai avut o viață plictisitoare! Dar de astăzi, îți vei recăpăta logica, ideile clare, argumentele necesare și vei găsi cuvintele potrivite pentru a transmite ceea ce simți și vrei.

Scorpion

Din când în când, intuiția ta mai dă greș! Cam așa a fost pe ultima retrogradare a lui Mercur, dar de astăzi nu se va mai pune problema. Ba s-ar putea să ai multiple revelații, unele pe care ți le-ai fi dorit acum câteva săptămâni. Mai bine mai târziu decât niciodată!

Săgetător

Mercur în mers direct te va ajuta să fii mai extrovertit. Să poți interacționa cu orice persoană, să nu ai discriminări. Atât tu, cât și interlocutorii, veți avea idei noi și inedite. Vei avea nevoie de evenimente sau experiențe care să îți imbogățească nivelul de cunoștințe.

Capricorn

Discuțiile cu superiorii vor fi mult mai clare. S-ar putea ca unele vești referitoare la cariera ta să nu mai întârzie. Ai ocazia să devii un bun vorbăreț în public. Mercur în mers direct îți mai ia din trac și îți oferă încredere în tine.

Vărsător

În sfârșit, te vei putea ocupa de chestiunile administrative. Până acum, totul a fost aiurea, încurcat și nici nu ai găsit pe nimeni să îți explice clar. Începe o perioadă bună pentru studiu, pentru examene și pentru călătorii.

Pești

Din senin, toate încurcăturile referitoare la taxe, impozite și credite se vor rezolva. Mercur în mers direct te va ajuta să fii atât de curios încât să descoperi căi la care nu te-ai fi gândit niciodată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel