Meleşcanu, MESAJ după ce a rămas fără sprijin politic: "Nu există niciun fel de VINOVĂŢIE"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Teodor Meleşcanu susţine că respectă hotărârea ALDE de a-i retrage sprijinul politic şi aşteaptă decizia oficială de remaniere din partea pemierului, însă subliniază că "nu există niciun fel de vinovăție, singurele aspecte pe care mi le asum fiind dublarea numărului secțiilor de votare".

"Biroul Politic al ALDE a decis retragerea sprijinului politic pentru poziția mea de ministru al afacerilor externe, în contextul percepției publice negative cu privire la modul de desfășurare al alegerilor din străinătate pentru Parlamenul European (26 mai 2019).

Citeşte şi: REMANIERE. Viorica Dăncilă: "Nu am făcut-o pentru că aşa vrea Iohannis"

Bineînțeles că voi respecta decizia de retragere a sprijinului politic din partea Biroului Politic al ALDE și aștept hotărârea de remaniere a doamnei Prim-Ministru.

În același timp, subliniez că nu există niciun fel de vinovăție, singurele aspecte pe care mi le asum fiind dublarea numărului secțiilor de votare și respectarea prevederilor legale (Legea Nr. 33/2007 privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European), care ar fi trebuit aduse la zi de către Parlament", a scris Meleşcanu pe Facebook.

Citeşte şi: Tăriceanu dă undă verde la REMANIEREA lui Meleşcanu: "Vom propune ÎNLOCUIREA sa"

Înlocuitoarea lui Teodor Meleşcanu la conducerea Ministerului Afacerilor Externe vine tot din partea ALDE, respectiv Ramona Mănescu, care s-a ocupat personal de vizitele Vioricăi Dăncilă în Emirate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel