McDonald's Japonia taie cartofii prăjiți din cauza problemelor de livrare

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Clienții japonezi vor trebui să se mulțumească cu o porție mică de cartofi prăjiți de la McDonald's în următoarea lună, după ce lanțul de fast-food a declarat că limitează porțiile din cauza unor probleme de transport, scrie Reuters. 

McDonald's Holdings Company Japan a anunțat că impactul inundațiilor care au afectat portul Vancouver și alte perturbări de anul trecut vor întârzia un transport de cartofi așteptat din America de Nord.

Operațiunile de transport maritim la nivel mondial continuă să fie grav afectate de o combinație de factori, inclusiv blocajele cauzate de pandemia COVID-19, condițiile meteorologice extreme și o redresare rapidă a cererii.

Drept urmare, McDonald's a declarat că începând de duminică va vinde doar cartofi prăjiți de mărimea S timp de aproximativ o lună "pentru a ne asigura că avem stocuri suficiente și că clienții noștri se pot bucura de cartofii McDonald's fără întrerupere".

Lanțul de fast-food a luat aceeași măsură timp de o săptămână la sfârșitul lunii decembrie în cele aproximativ 2.900 de unități din Japonia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel