Ce spune Oprișan despre bătaia de la vânătoare

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Apar primele reacții după dezvăluirile jurnaliștilor de la Rise Project.

Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că nu îi cunoaște pe șefii Tel Drum și oricum partidele de vânătoare sunt private. Oprișan susține că merge la zeci de partide de vânătoare, dar nu-i întreabă pe nimeni cum îi cheamă.

„Credeți că eu i-am întrebat pe fiecare cum îi cheamă, dacă am fost la vânătoare. (...) E o chestie privată, ce treabă am eu? Eu am participat la zeci de partide de vânătoare. Nici nu îi cunosc pe șefii Tel Drum. Credeți că eu i-am întrebat pe fiecare cum îi cheamă, dacă am fost la vânătoare. Habar nu am”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marian Oprișan, vicepreședinte PSD.

Acesta a precizat că nu a văzut filmul postat de Rise Project.

„Am fost acolo, au fost și la mine colegii mei din echipă. Nu înțeleg. E o chestiune privată. Ce legătură are una cu alta, ce relevanță are chestia asta? Ce demonstrează? Întrebați-l pe domnul Dragnea, eu ce legătură am cu povestea asta?”, a mai spus Marian Oprișan.

Rise Project a publicat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, imagini de la partidele de vânătoare ale șefilor Tel Drum. Într-un video, realizat după o partidă de vânătoare, apare Liviu Dragnea alături de mai mulți lideri PSD și de șefii de la Tel Drum, deși acesta susține că nu s-au mai văzut de vreo 10-15 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel