Marian Godină, despre cazul din Caracal: „M-am simțit ieri groaznic și mi-am căutat vina. Am și găsit-o”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Criticat pe reţelele sociale pentru că nu a scris nimic despre cazul fetelor dispărute în Caracal, Marian Godină a postat un articol în această dimineaţă.

„Primesc, de ieri, în continuu, mesaje legate de cazul de la Caracal. Unii mi-au spus că le e scârbă de mine, unii că ar trebui să-mi fie rușine, alții, pe un ton superior, mă întrebau ce mai am de zis acum? Cum le mai iau eu apărarea polițiștilor?

Citește și România, AVERTIZATĂ de Comisia Europeană pe tema 112 în ziua când Alexandra suna în zadar la numărul de urgenţă

Am să le răspund acum: Dacă eu am vreo vină în acest caz, tu, omule care te revolți trimițându-i mesaje lui Godină (un simplu agent de poliție) ești cel puțin la fel de vinovat ca mine. Așa ai simțit că ai luat atitudine? Trimițându-mi mie mesaje să mă înjuri și să mă cerți?

În cazul în care nu știai, eu nu am nicio putere de decizie în acest minister, nu eu i-am făcut polițiști pe cei implicați în caz, nu eu l-am trimis pe procurorul ăla să aștepte după mandate.

Citește și Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei: „Locaţia a fost dată la ora 19.00. Dacă e adevărat, ăştia sunt criminali"

Cu toate astea, m-am simțit ieri groaznic și mi-am căutat vina. Am și găsit-o. Nu am făcut mai mult pentru a schimba ceva. Asta deși am ieșit la proteste riscând mult mai mult decât cei care îmi trimit mesaje spunându-mi să imi fie rușine. Dar da, îmi este rușine și nu am ce să spun în apărarea colegilor care au ajuns la o adresă la 19 ore de la un apel. Simt aceeași revoltă ca mulți dintre voi.

Citește și Dialog INCREDIBIL între poliţiști şi tatăl Alexandrei: „Să să te gândeşti bine!"

Dar...există întotdeauna un dar”, scrie Godină pe blogul personal

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel