Marian Drăgulescu, campionul României, nu este lăsat să participe la Campionatul European

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Marian Drăgulescu, multiplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale de Gimnastică și Campionatele Europene nu este lăsat să participe la Europenele care ar trebui să înceapă în luna august, din cauza refuzului Institutului Național de Medicină Sportivă. 

După cum s-a anunţat, Marian Drăgulescu, multiplu medaliat la JO, CM şi CE, a început joi un protest de trei săptămâni în faţa sediului Ministerului Tineretului şi Sportului, pentru a obţine dreptul de a participa pe propria răspundere la Europenele 2018 de la Glasgow (2-12 august), aşa cum au procedat în trecut Marius Urzică, Andreea Răducan sau Cătălina Ponor. 

Marian Drăgulescu, cu o medalie de aur şi două de argint la Europenele de anul trecut de la Cluj-Napoca, a suferit în luna iunie o operaţie la inimă şi vrea să participe la CE 2018, pe semnătură proprie, chiar dacă nu a primit avizul Institutului Naţional de Medicină Sportivă.

Octuplul campion mondial a declarat că va picheta timp de trei săptămâni sediul MTS, între orele 14,00 şi 17,00, până va obţine acordul FR de Gimnastică de a concura la Glasgow. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel