Marea Britanie: Șoferul român care a adus ilegal migranți în UK și-a aflat pedeapsa

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer român de Tir a fost condmnat, în Marea Britanie, pentru trafic de persoane. Constantin M. va sta trei ani şi şapte luni la închisoare în Regatul Unit, după ce a fost prins când încerca să introducă ilegal în țară opt migranți vietnamezi.

În fața instanței din Newheaen, Constantin, în vârstă de 55 de ani, a recunoscut comiterea a două infracţiuni de trafic de persoane. El a fost surprins în 2018 în portul din Newhaven când intenţiona să introducă în mod ilegal în Marea Britanie opt imigranţi, potrivit presei engleze.

Este al patrulea român condamnat, în ultimul an, pentru trafic de migranți în Marea Britanie. Și Andruț D. a fost închis  după ce ofițerii Poliției de Frontieră din același port Newhaven au găsit 21 de persoane, inclusiv 11 copii, ascunse în remorca frigorifică a camionului său. El va sta 6 ani după gartii.

 Ion-Aurelian A.a încercat să introducă fraudulos în Marea Britanie opt persoane, printre care și patru copii, ascunse într-o autoutilitară special adaptată. A primit tot șase ani de închisoare.

Liviu B. a fost depistat folosind o autoutilitară special adaptată în încercarea de a aduce 10 persoane în Portul Dover. El a primit patru ani și jumătate de închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel