Marea Britanie. Numărul de cazuri noi de COVID-19 s-a stabilizat la circa 50.000 pe zi (Oficiul Naţional de Statistică)

Andreea Cosma |
Data publicării:
Accident rutier terifiant în Marea Britanie. Nouă răniți au fost duși de urgență la spital / Foto ILUSTRATIV
sursa: Wikipedia
Accident rutier terifiant în Marea Britanie. Nouă răniți au fost duși de urgență la spital / Foto ILUSTRATIV sursa: Wikipedia

Numărul de cazuri noi de infectare cu coronavirus în Anglia s-a stabilizat la aproximativ 50.000 pe zi, a comunicat vineri Oficiul Naţional de Statistică (ONS). Creşterea a ajuns la un platou înainte de impunerea începând de joi a unei noi interdicţii de circulaţie la scară naţională, precizează Reuters.

ONS a consemnat aproximativ 45.700 de cazuri noi în fiecare zi în ultima săptămână din octombrie, în scădere de la 51.900 zilnic în săptămâna precedentă.

'Incidenţa pare să se fi stabilizat' apreciază Oficiul în raportul săptămânal. 'Rata de infectare a crescut în ultimele săptămâni, dar rata de creştere este mai puţin accentuată faţă de săptămânile anterioare'.

 

Numărul de cazuri noi de COVID-19 s-a stabilizat



În ultima săptămână, în Anglia existau 618.700 de cazuri active, faţă de 568.100 în intervalul similar anterior. Cel mai recent bilanţ este echivalent cu o infectare la 90 de locuitori, în creştere de la 1 din 100 cu o săptămână înainte. ONS încearcă să estimeze numărul de cazuri din comunitate, în afara celor depistate prin teste, pentru a estima incidenţa indiferent de capacitatea de testare.

Monitorizarea epidemiei a arătat că proporţia infecţiilor a crescut în toate regiunile Angliei, cu excepţia nord-estului, unde în unele zone s-au impus local măsuri de izolare dintre cele mai stricte, înainte de intrarea în vigoare a interdicţiei la nivel naţional.

În total, în Marea Britanie (Anglia, Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord), Reuters a consemnat până vineri peste 1,1 milioane de cazuri şi peste 48.000 de decese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel