Marea Britanie. Hoți de catalizatoare sunt prinși de proprietară: „Îți reparăm roata” (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi hoți de catalizatoare din Marea Britanie au fost surprinși în fapt chiar de proprietara unei mașini. Femeia le-a bătut în geam atunci când a văzut că cei doi bărbați umblă zgomotos la mașină, iar ei u venit cu explicația: „Îți reparam roata“.

Incidentul a avut loc vinerea trecută, într-o zonă rezidențială din Londra, și a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Hoții au acționat la primele ore ale dimineții. În imagini se vede un bărbat cu mască care stă în spatele unui vehicul alb, parcat în fața casei. Ține în mână o bară și este atent să apară proprietarul, în timp ce al doilea hoț se află sub mașină, încercând să demonteze catalizatorul.

Proprietara, alertată de zgomotele puternice și văzând că vehiculul se mișcă ușor, a bătut în geam, surprinzându-l pe bărbatul care stătea de pază, relatează Stirile PRO Tv.

„Ce s-a întâmplat”, a strigat femeia. Unul dintre hoți a găsit imediat o explicație: „Îți repar roata!”„Nu avem nevoie ca roata să fie reparată. Pleacă, pleacă!”, a țipat femeia. Din păcate, atunci când au plecat, au luat și convertorul catalitic de la mașină piesă care conține câteva grame de metale rare, mai spune femeia.

Ambii bărbați fug apoi către o altă mașină, parcată în apropiere.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de (Southall) UB1 UB2 (@ub1ub2)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel