Marea Britanie. Avion prăbuşit în sud-estul Angliei, echipajul s-a catapultat

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un avion militar britanic s-a prăbuşit joi în Cornwall, sud-estul Angliei, echipajul reuşind să se catapulteze înainte ca aparatul să atingă solul, transmite Reuters, care preia informaţiile din mass-media locale.

Postul Sky News a relatat că nicio persoană nu a murit, iar poliţia locală a anunţat că serviciile de intervenţie au ajuns la faţa locului.

Potrivit cotidianului The Sun, avionul implicat este de tipul Hawk T1, utilizat de regulă în antrenamente. Avionul făcea parte dintr-un escadron al Royal Navy cu baza la Culdrose, nu departe de locul prăbuşirii din Helston, una dintre extremităţile vestice ale Angliei.

'Serviciile de urgenţă se află acum în zona St Martins din Helston în urma informaţiilor despre prăbuşirea unui avion. Publicul este rugat să evite zona cât timp echipele de intervenţie sunt la faţa locului', a transmis poliţia locală pe Twitter.

Ulterior, Ministerul Apărării a comunicat că doi piloţi sunt examinaţi medical după ce s-au catapultat dintr-un avion militar în Cornwall.

'O anchetă va începe în scurt timp', a anunţat pe Twitter biroul de presă al ministerului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel