Marea Britanie: Tânăr român și-a ucis mama pentru a vedea „cum se simte când ucide”. Timp de o săptămâna i-a planificat sfârșitul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Andrei Mihai Simion-Munteanu, un român de 22 de ani, a omorât-o pe mama sa, dr. Leea Premm Monti și pe partenerul ei, Robert Tully în casa lor din Branston, SUA. El a recunoscut că a ucis pentru a vedea dacă asta îl va face să se simtă fericit. A fost condamnat pe viață.

Andrei Mihai Simion-Munteanu a strangulat-o până la moarte pe mama sa, dr. Premm Monti, în casa unde locuia cu partenerul ei, Robert Tully, din Statele Unite ale Americii, în noaptea de 28 spre 29 iulie. Cadavrele lor au fost găsite în Branston, Lincolnshire, în august anul trecut.

Simion-Munteanu de 22 de ani, a fost condamnat pe viață de magistrații de la Curtea Coroanei Lincoln. Medicul psihiatru Philip Joseph, care l-a evaluat, a declarat juriului că omorurile au fost planificate și Simion-Munteanu „a vrut să testeze această ipoteză despre cum s-ar simți dacă ar ucide”.

Ieri, 13 februarie, la Curtea Coroanei din Lincoln, Andrei Mihai Simion-Munteanu și-a aflat pedeapsa pentru crimele sale premeditate: Închisoare pe viață, din care va executa cel puțin 32 de ani până când va putea cere eliberarea condiționată, potrivit BBC.

Și-a omorât mama ca să vadă dacă asta îl va face fericit

 

Când a fost întrebat de juriu de ce și-a omorât mama și pe partenerul acesteia, tânărul român a spus instanței: „Am crezut că sunt rău și dacă voi face asta, voi fi fericit. Fericirea trebuie câștigată. Nu vine de nicăieri. Aș putea câștiga această fericire făcând rău", a declarat el, admițând că a planificat crimele cu o săptămână înainte.

După ce a ucis-o pe femeie, Simion-Munteanu l-a lovit de mai multe ori cu un ciocan în cap pe Tully, ucigându-l. Apoi românul a furat mașina lui Robert Tully și s-a plimbat prin Anglia, ajungând la Stonehenge și Snowdonia – în următoarele câteva zile.

Poliția l-a găsit și l-a arestat în Aberdeen, Scoția, pe 5 august. Când a fost oprit, a recunoscut imediat că i-a ucis pe Premm, în vârstă de 51 de ani, de naționalitate română, și pe Robert, care avea 71 de ani și era originar din Statele Unite.

Citește și: MEDIC ROMÂN, UCIS în Marea Britanie de către PROPRIUL FIU: Tânărul, suspectat de o CRIMĂ DUBLĂ

Examinările post-mortem au arătat că femeia a murit din cauza strangulării, în timp ce Robert a murit în urma unor leziuni la nivelul capului. În timpul interogărilor, Andrei Mihai Simion-Munteanu a spus că a strangulat-o pe mama sa până la moarte în dormitorul ei, acoperindu-i gura cu o mânuță pentru cuptor. A așteptat apoi până când Robert s-a trezit, l-a ademenit apoi în bucătărie, unde l-a lovit de mai multe ori cu un ciocan în cap.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel