Marcel Ciolacu spune că nu înțelege cu ce a greșit Cătălin Cîrstoiu

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Cătălin Cîrstoiu și Marcel Ciolacu (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)
Cătălin Cîrstoiu și Marcel Ciolacu (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Marcel Ciolacu spune că nu înțelege cu ce a greșit Cătălin Cîrstoiu, după ce în presă au apărut mai multe informații privind faptul că acesta a consultat la o clinică privată, în același în timp în care era managerul Spitalului Universitar din București. 

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, şi-a manifestat, vineri, susţinerea faţă de candidatul alianţei PSD- PNL pentru Primăria Generală a municipiului Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, afirmând că este un "medic de excepţie" şi managerul care a atras cele mai multe fonduri europene la un spital.

El a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Suceava, că nu înţelege cu ce a greşit Cătălin Cîrstoiu, care este supus unui "jihad".

"De mult timp nu am mai văzut aşa un jihad pentru un candidat (...) Eu nu am aflat cu cea a greşit doctorul Cătălin Cîrstoiu, în afară de faptul că este candidatul alianţei PSD-PNL. Eu ce am aflat întotdeauna despre Cătălin Cîrstoiu este că este un medic de excepţie. Soţia dânsului, la fel un medic de excepţie. Ce ştiu din cifre, şi pe urmă m-am deplasat şi personal la Spitalul Universitar, este că este managerul care a atras cele mai multe fonduri europene. Sunt ferm convins, nici nu am intrat în campanie, că în viitoarea perioadă, domnul Cătălin Cîrstoiu va şti să dea şi explicaţii şi argumente. (...) Eu l-am încurajat şi personal, şi public, să rămână Cătălin Cîrstoiu, natural, cum este el", a afirmat Ciolacu.

Liderul social-democrat s-a aflat, vineri, la Suceava pentru a participa la lansarea candidaţilor PSD Suceava la alegerile locale din 9 iunie şi la Conferinţa judeţeană de alegeri a organizaţiei judeţene a PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel