Marcel Ciolacu, rezultat test COVID-19. Informații de ULTIMĂ ORĂ de la Spitalul Militar

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Marcel Ciolacu a aflat rezultatul la testul de coronavirus, procedură efectuata automat la orice pacient internat în spital.

Medicii de la Spitalul Militar i-au făcut un test de COVID-19 lui Marcel Ciolacu, iar acesta a ieșit negativ. Așadar, liderul PSD nu este purtător al virusului SARS-CoV-2.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a ajuns la Spitalul Militar Central din Capitală, spital unde poate primi îngrijri medicale în calitate de demnitar. Marcel Ciolacu a mers cu maşina personală la unitatea medicală.

VIDEO-Vezi aici momentul în care lui Marcel Ciolacu i se face rău

Persoane care se aflau în sediul PSD au solicitat, în primă fază, ambulanţa SMURD pentru a-i acorda primul ajutor lui Marcel Ciolacu. La puțin timp după acest moment, echipa sa a anulat solicitarea făcută.

Medicul Bogdan Opriţa a spus, pentru MEDIAFAX, că maşina SMURD nu a apucat nici să plece spre sediul PSD, acolo unde i s-a făcut rău lui Marcel Ciolacu, pentru că medicii au fost anunţaţi că nu mai este nevoie să ajungă acolo.

Aşa cum se întâmplă cu orice pacient care ajunge pentru îngrijiri la Spitalul Militar, şi lui Marcel Ciolacu medicii i-au făcut un test pentru a afla dacă demnitarul este infectat cu COVID-19 sau nu.

Vezi și: PSD explică starea lui Marcel Ciolacu: "Activitatea INTENSĂ din ultima perioadă, căldură și lipsă de oxigen"

Partidul Social Democrat a transmis, duminică, un comunicat de presă prin care specifică faptul că preşedintele interimar Marcel Ciolacu a suferit o criză de lipotimie.

"Astăzi (duminică - n.red.), în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament cât şi la partid. Preşedintele interimar PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii", a transmis, duminică, PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel