PSD explică starea lui Marcel Ciolacu: "Activitatea INTENSĂ din ultima perioadă, căldură și lipsă de oxigen"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Partidul Social Democrat a transmis, duminică, un comunicat de presă prin care specifică faptul că preşedintele interimar Marcel Ciolacu a suferit o criză de lipotimie iar acum se află la spital pentru analizele necesare. 

"Astăzi (duminică - n.red.), în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament cât şi la partid. Preşedintele interimar PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii", a transmis, duminică, PSD.

Președintele PSD a avut, duminică, o transmisie live, pe pagina de socializare a partidului, în cadrul căreia a prezentat programul pentru repornirea economică a României.

În timpul transmisiei, după circa 10 minute de la momentul în care a intrat în direct, liderul PSD a început să vorbească cu dificultate și să tremure.

Ulterior, el și-a pierdut echilibrul și a fost ajutat de un membru al echipei care se afla în platoul de transmisie a declarației lui Ciolacu.

Vezi aici momentul în care lui Marcel Ciolacu i se face rău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel