Mama diabolică, care și-a torturat până la moare fiul, a fost "otrăvită cu sare de colegele de celulă"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Mama diabolică, care și-a torturat până la moare fiul, a fost  otrăvită cu sare de colegele de celulă
Mama diabolică, care și-a torturat până la moare fiul, a fost otrăvită cu sare de colegele de celulă

Mama vitregă a micuțului Arthur a fost otrăvită cu sare de către colegele de celulă. Femeile voiau să se răzbune pentru modul în care Emma Tustin l-a torturat şi omorât Arthur Labinjo-Hughes. Femeia de 32 de ani a fost închisă pe viață şi trebuie să execute cel puțin 29 de ani, după ce a fost condamnată pentru uciderea fiului ei vitreg de șase ani.

Tatăl copilului, Thomas Hughes, în vârstă de 29 de ani, a fost închis timp de 21 de ani, după ce a fost găsit vinovat de omor din culpă. Fosta colegă de celulă a lui Tustin susţine că deținuții i-au pus foarte multă sare în mâncare, după ce au aflat despre abuzul îngrozitor pe care l-a provocat băieţelului.

Acesta fusese otrăvit de cuplul bolnav, în timp ce l-au supus unei ''campanii de cruzime''.  Nivelul de sare din corpul lui era atât de mare, încât medicii credeau că echipamentul lor era stricat. În orele înainte de a fi atacat mortal, Arthur mâncase cel puțin 34 g de sare - echivalentul a șase linguri, conform The Sun.

 

Copil de șase ani, torturat până la moarte de tatăl și mama vitregă. Înregistrări șocante din ultimele clipe de viață: „Nimeni nu mă iubește” - FOTO + VIDEO

 

Se pare că deţinutele i-au dat lui Tustin un gust din propriul medicament, îmbogățindu-i mesele cu sare. Femeia este încarcerată la închisoarea Eastwood Park din Gloucestershire: ''Unele dintre lucrurile pe care le-am făcut au fost crude – dar a fost mai crudă cu Arthur, așa că a meritat-o''. De asemenea, ea ar fi spus că băieţelul a murit pentru că fusese neglijat de către tată, însă adevărul a ieşit în cele din urmă la iveală: ''Ne-am certat. M-am supărat pentru că am citit despre cum Arthur avea 130 de vânătăi și am întrebat cum nu a observat când i-a făcut baie'', relatează observatornews.ro 

Tustin a fost apoi mutată într-o celulă diferită, înainte ca alte persoane să descopere că l-a otrăvit cu sare pe Arthur. Copilul de șase ani a fost izolat, otrăvit și înfometat în ultimele sale luni înainte de atacul fatal al lui Tustin, în care i-a lovit capul în mod repetat de o suprafață dură. În timpul procesului, instanța a auzit că femeia a încercat să ia o supradoză și a încercat să se spânzure pentru a evita pedeapsa pentru uciderea lui Arthur.

 

Bunica micuțului a apelat la serviciile sociale, dar ei „nu au vrut să vadă”

 

Moartea lui Arthur a survenit la trei luni după ce tatăl său s-a mutat în casa lui Tustin, i s-a spus Coventry Crown Court. Înainte de mutare, tânărul a fost „prețuit de toți” și a trăit o viață „stabilă” alături de tatăl său și de familia extinsă, într-o anexă din grădina bunicilor paterni ai lui Arthur.

El a fost dat în grija tatălui său după ce mama sa, Olivia Labinjo-Halcrow, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnată la 18 ani de închisoare pentru că și-a înjunghiat iubitul până la moarte.

 

Băieţelul, torturat până la moarte de părinți, își avertizase unchiul: "Tati o să mă arunce pe geam. Nimeni nu mă iubeşte" 

 

Bunica lui Joanne Hughes a povestit juraților cum a sunat la serviciile sociale și s-a oferit să le trimită poze cu Arthur după ce a observat că era învinețit, dar ei „nu au vrut să vadă”.

Serviciile pentru copii l-au văzut în cele din urmă pe Arthur, dar „nu au fost ridicate îngrijorări”, în timp ce fotografiile vânătăilor au fost trimise poliției. Nu s-a mai luat nicio măsură.

Tustin a recunoscut cruzimea împotriva copiilor, maltratându-l pe Arthur în mai multe ocazii, „forțându-l să stea în picioare, izolându-l în casa familiei și intimidându-l fizic sau verbal”.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel