Mădălin Voicu nu va mai fi consul la Bonn!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Deputatul PSD Mădălin Voicu susţine că a renunţat la funcţia de consul în Bonn, în care fusese numit de Guvern, din cauza unor

Mădălin Voicu a renunţat la funcţia de consul în Bonn, în care fusese numit de Guvern în luna iulie. Acesta anunţase că va prelua postul pe 15 septembrie, după ce îşi va ţine concertul la Festivalul Enescu. 

Deputatul PSD Mădălin Voicu susţine că a renunţat la funcţia de consul în Bonn, în care fusese numit de Guvern, din cauza unor "piedici" care i-au fost puse în România de către "organele de azi".

"O să fac o conferinţă de presă la un moment dat. Nu pentru că aş avea eu nevoie să explic, ci ca să evităm minciunile. Am auzit mai nou că nu m-ar fi vrut Germania. Vă daţi seama până unde s-a ajuns? Adevărul adevărat este că eu nu fac parte din sistem. Eu sunt un om de cultură, am încercat să îmi fac treburile acolo, am lucrat, dar cu Germania care să se opună venirii mele acolo... Eu m-am retras, am renunţat (...).

 

Pe mine nu m-a dovedit Securitatea lui Ceauşescu şi mă dovedesc organele de azi? Eu nu sunt aliniat niciunei forme speciale, ca să nu zic secretă. Nu pot să fiu înrolat, racolat, învăţat ce şi cum să fac. Guvernul m-a numit, onorabil şi onorant pentru mine, după care au început verificările. Acolo s-a oprit", a declarat Mădălin Voicu, vineri, la Antena3.

 

Întrebat cine crede că a dat planurile peste cap, deputatul PSD a spus că are o bănuiala, dar va face dezvăluiri când informaţia îi va fi confirmată.

 

"Cineva a vrut să îmi pună piedică. Eu bănuiesc şi cine. E din România. Mie îmi trebuiau nişte avize şi alea nu au venit. Decât dacă m-aş fi dus să merg să negociez probabil. Voi face conferinţă şi voi explica tot ce trebuie. Pe mine nu m-a vrut cineva. Sunt aproape să spun că ştiu exact cine e. E din politică, de la noi. Şi voi spune cine este, dacă se confirmă", a declarat Voicu.

 

Acesta fusese numit de Guvern pentru funcţia de consul la Bonn în luna iulie şi intenţiona să îşi preia postul pe 15 septembrie.

 

În ceea ce priveşte zvonurile privind numirea sa în funcţia de preşedinte director general al TVR, Mădălin Voicu a negat vehement, dezvăluind însă că propunerea i-a fost făcută, dar în primăvară, nu acum.

 

"Eu? Exclus. Este o baliverna. Nu ştiu cine a scos-o. Cine va merge la TVR, în condiţiile astea, cu aproape 2 miliarde datorii şi cu o dezordine organizată acolo, trebuie să fie inconştient, dacă nu prost. Propunerea a fost făcută în primăvară, dar am refuzat-o", a explicat Mădălin Voicu.

 

SURSA: Ziarul Românesc Germania

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel