Lună Nouă în Scorpion, 4 noiembrie: Nimeni nu mai poate fugi de Karma. Se deschid noi capitole în viața fiecărei zodii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
 Lună Nouă în Scorpion, 4 noiembrie: Nimeni nu mai poate fugi de Karma. Se deschid noi capitole în viața fiecărei zodii
Lună Nouă în Scorpion, 4 noiembrie: Nimeni nu mai poate fugi de Karma. Se deschid noi capitole în viața fiecărei zodii

Fiecare lună a anului începe cu o lună nouă, eveniment în care Soarele și Luna se aliniază în aceeași constelație. Pe 4 noiembrie, Luna Nouă intră în zodia guvernată de acest semn, adică a zodiei Scorpion. Tot în noiembrie se mută și nodurile lunare pe axa Taur-Scorpion. Ceea ce înseamnă că nimeni nu mai poate fugi de Karma și se vor deschide noi uși pentru fiecare zodie.

Pe 4 noiembrie, va fi o lună nouă în Scorpion, care va deschide un nou capitol în viața fiecăruia și va da startul unui coridor de eclipse. De obicei, lunile (și lunile noi și lunile pline) în acest semn se caracterizează printr-un fond emoțional accentuat, datorat preocupărilor interioare, suspiciunilor, transformărilor.

Lună Nouă în Scorpion, 4 noiembrie: Se deschid noi capitole în viața fiecărei zodii

 

Datorită acestui fenomen astrologic, începe o nouă perioadă în orice domeniu al vieții, deoarece ambele evenimente oferă un mare flux de energie. Așadar, verificați calendarul lunar înainte de a vă lansa în ceva nou - lucrurile care primesc un impuls în prima jumătate a lunii sunt practic întotdeauna promițătoare.

Nu degeaba Scorpionul simbolizează renașterea, iar simbolul său - pasărea Phoenix - ne amintește că orice renaștere este cumva asociată cu moartea. Pentru că, pentru a începe ceva nou, trebuie să renunți la ceea ce a supraviețuit deja și te împiedică să mergi mai departe. Așadar, Luna Nouă din 4 noiembrie îți va da un indiciu cu privire la ce domeniu din viața ta necesită o introspecție profundă, un dialog sincer cu tine însuți.

Te-ar putea interesa și: Horoscop. Cele mai periculoase zodii, după un studiu FBI: Nativii acestui semn sunt psihopați și instabili mental

Unul dintre cele mai importante lucruri se va întâmpla în noiembrie, când nodurile karmice se vor muta din axa Gemeni-Săgetător pe axa Taur-Scorpion, unde va începe așa numitor coridor al eclipselor. În următorii doi ani, până în octombrie 2023, în aceste două semne vor avea loc eclipse. Așadar, evenimentele din noiembrie 2021 îți vor da un indiciu despre schimbările care vor avea loc în viața ta pentru următorii doi ani.

Luna Nouă în Scorpion și coridorul eclipselor: Nimeni nu mai poate fugi de Karma

 

 

Berbec

Ar putea fi vorba despre împrumuturi, ipoteci și un nou mod de a privi distribuția finanțelor în familie. Luna nouă ar putea aduce o nouă sursă de venit pentru partenerul tău. De asemenea, ar putea fi evenimente în care să vă confruntați față în față cu temerile, complexele și atitudinile care vă împiedică să mergeți mai departe.

 

Taur


Luna nouă poate aduce o nouă relație, sau partenerul tău poate avea o nouă șansă la viață (job nou, stil nou). Adesea, aceste evenimente pot duce la un contract important, la un contract de muncă, sau ați putea solicita consiliere profesională.

 

Gemeni


Luna nouă îți va afecta viața profesională și sănătatea: este posibil să ai un nou coleg, noi responsabilități la locul de muncă sau să trăiești o nouă rutină. De exemplu, este posibil să aveți o vizită la medic sau să aveți nevoie să vă luați dieta mai în serios.

 

Rac


Luna nouă îți va afecta relația cu copiii sau îți va aduce un nou proiect, un nou hobby sau un interes amoros. De asemenea, ar putea fi evenimente care să prezinte o ocazie de distracție și de bucurie alături de familia ta. De exemplu, o logodnă, o nuntă, o celebrare festivă.

 

Leu


Luna nouă vă va afecta afacerile familiale și imobiliare. De exemplu, este posibil să aveți o casă nouă, să începeți renovări sau să vă gândiți să vă schimbați locuința pentru prima dată. În plus, este posibil ca evenimentele să vă afecteze părinții, făcându-vă să vă reconsiderați atitudinea față de valorile familiei. În orice caz, începeți o nouă etapă în relația cu cei dragi.

 

Fecioară


Luna Nouă vă va afecta contactele zilnice: vor apărea noi rute, noi cunoștințe și s-ar putea să învățați abilități interesante (șofatul, învățarea unei limbi străine). Este posibil ca agenda dvs. să se umple cu nume noi, iar evenimentele de după luna nouă vă vor forța să fiți mai sociabil. Evenimentele pot afecta, de asemenea, relațiile cu rudele - înstrăinare sau, dimpotrivă, apropiere.

 

Balanță


Luna nouă vă va afecta afacerile financiare: s-ar putea să aveți o nouă sursă de venit sau să vi se dea o sumă bună de bani. De asemenea, evenimentele de după Luna Nouă te pot determina să îți regândești atitudinea față de câștig, din cauza creșterii cheltuielilor. De obicei, vă va forța să vă schimbați atitudinea față de bani.

 

Scorpion


Luna nouă îți va afecta aspectul, stilul: vei dori să te tunzi sau să îți schimbi complet imaginea. S-ar putea să simți că începe un nou capitol în viața ta (și vei avea un nod karmic în semnul tău pentru următorii 2 ani), așa că este foarte posibil să te decizi să faci o schimbare radicală. Adesea, o Lună nouă în semnul tău deschide un nou capitol în relația cu tine însuți și întrebări precum "ce vreau" și "unde merg mai departe și cu cine" devin cele mai presante.

 

Săgetător


Luna Nouă îți va afecta relațiile cu persoanele care sunt departe de tine sau vei începe o nouă comunicare pe care o vei ține ascunsă. Adesea, acest lucru va implica apariția unei noi relații amoroase sau o vizită la un profesionist medical (chirurg, psihoterapeut). De obicei, această lună nouă îți va da un indiciu cu privire la ce trebuie să fii atent, iar secretele tale pot deveni vizibile pentru cei din jur.

 

Capricorn


Luna Nouă va influența apariția unor noi prieteni, a unor persoane care gândesc la fel ca tine sau vei intra într-o comunitate importantă. Evenimentele de Lună Nouă îți pot afecta și relațiile cu prietenii: de exemplu, s-ar putea să apară o nouă persoană importantă în cercul tău sau să ai un dialog cu un prieten care să îți schimbe viața. Această Lună vă poate aduce și un nou vis, care va dura doi ani pentru a fi realizat.

 

Vărsător


Luna Nouă îți va afecta cariera: vei începe o nouă etapă la locul de muncă sau s-ar putea să ai un nou șef. Evenimentele de Lună Nouă îți pot aduce, de asemenea, o poziție, un rang sau un fel de nou statut. Acest lucru este adesea legat de un obiectiv global de viață spre care te îndrepți și are legătură cu autoritatea ta personală în ochii celorlalți.

 

Pești


Luna nouă vă va afecta studiile, călătoriile în străinătate și afacerile juridice. Poate că doriți să obțineți o nouă educație sau să mergeți într-o călătorie frumoasă. Evenimentele vă pot motiva, de asemenea, să vă promovați și să căutați un antrenor, un profesor, un formator sau un consultant. Adesea, astfel de lunile aduc noroc în câștigarea popularității.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel