Ludovic Orban: Vă garantăm că nu vom guverna cu PSD

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ludovic Orban, președintele PNL, le garantează alegătorior că liberalii nu vor guverna niciodată cu PSD. Orban susține că duminică, cetăţenii vor vota o veritabilă moţiune de cenzură împotriva PSD.

Orban a afirmat că partenerul liberalilor va fi cetățeanul. 

 
"Cetăţenii români votează o veritabilă moţiune de cenzură la adresa PSD. Sursa legitimătăţii e voinţa cetăţeanului. Poporului e suveran. Înfrângerea PSD va echivala cu o moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Victoria PNL va arăta că PSD nu mai are ce căuta la Putere. Sunem într-o bătălie umăr la umăr. Singurul partid care poate să bată PSD e PNL. (...) Principalul nostru aliat e cetăţeanul român. Dacă va fi necesar să facem o alianţă, vom negocia acea alianţă în baza programului de guvernare. În măsura în care vom cădea de acord asupra unui program de guvernare, normal că vom guverna împreună. Cu cine să guvernăm, cu PSD? Vă garantăm că nu vom guverna cu PSD. Nu m-ar deranja ca PSD să dispară uşor-uşor de pe partea politică. Ei nu sunt stânga. Ei sunt stânga comunistă, cleptocrată. Socialiştii de caviar, spuneau francezii“, a spus Orban la interviurile Adevarul.ro
 
Ludovic Orban susține că mulți dintre cetățenii care au participat la mitingurile PSD au fost amenințați că vor fi dați afară din serviciu.
 
"Una e să vii cu autocarul, alta e să-i aduci forţat cu autocarul. La PSD au fost aduşi cu japca. S-a intrat cu bilete, cu tabele de prezenţă. Foarte mulţi au fost ameninţaţi că sunt daţi afară dacă nu participă la miting. PSD îşi pierde minţile. Cum să iei 10 tineri de pe stradă, paşnici, să-i bagi în dubă pentru a venit Dragnea în Topoloveni? Salut decizia Tribunalului Bucureşti care a anulat amenda pe care a primit-o protestatarul surdo-mut. Nu mai e democraţie dacă forţele de ordine amendează orice om care îşi exprimă o opinie politică. Dragnea nu mai are curaj să iasă într-un loc public pentru că-l ia lumea la rost. Să fie nevoie de o parolă pentru intrarea în oraş? Le-a luat Dumnezeu minţile! Baronul PSD Vrancea, Marian Oprişan, îi forţează pe directori de liceu să-i strângă pe elevii cu drept de vot pentru a le da cărţi cu autograful lui. E interzis să dai cadouri în campanie. Cum să forţeze directorii să facă adunări cu tinerii de clasa a XII-a? El nu vrea să încurajeze cultura, ci vrea să obţină votul de la aceşti tineri", a mai spus președintele PNL.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel