Ludovic Orban: Tot scandalul și tot circul a fost generat de LAȘITATEA lui Dragnea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ludovic Orban a declarat a declarat că opoziția a introdus suplimentar proiectul de demitere al lui Iordache pentru a nu-i permite acestuia să conducă ședința.

 

"Noi am introdus suplimentar proiectul de demitereal lui Florin Iordache pentru a nu-i permite să conducă ședința. În momentul în care se află în discuție un proiect de demitere a unui vicepreședinte, respectivul nu are voie să conducă ședința.Tot scandalul și tot circul a fost generat de lașitatea lui Dragnea, de nesocotire a lui Iordace a prevederilor regulamentare care-l obligau să părăsească ședința. Noi am fost nevoiți, având o majoritate evidentă, să predăm președinția ședinței cuiva care are drept să conducă ședința.În situația dată, Marilen Pirtea, care este vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a solicitat plenului să se voteze conducerea ședinței de către domnia sa", a declarat Ludovic Orban la B1 tv.

"Plenul a hotărât introducerea pe ordinea de zi a celor două proiecte. Ele trebuie să intre în procedura de vot final. (...) Noi vom solicita un vot final (...) astfel încât Dragnea să dispară de la șefia Camerei", a mai spus Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel