Ludovic Orban: Liviu Dragnea a furat cei 3 milioane de români

[] []

7 oct 2018, 21:32
Salveaza PDF Comentarii

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat după închiderea urnelor că românii nu au ieșit la vot pentru că au refuzat confiscarea referendumului de către Liviu Dragnea. 

 

”PNL a atras atenția liderilor politici să nu încerce să confiște această temă, să nu politizeze referendumul ci să încercă să stea deoparte. O temă care a beneficiat de o susținere de 80% din populația României nu a întrunit pragul. Tentativa lui Liviu Dragnea de a confisca această temă i-a determinat pe români să nu vină. Liviu Dragnea a furat cei 3 milioane de români care au semnat pentru revizuire. Pe tot ce pune mâna Liviu Dragnea se ofilește, se compromite. Organizarea referendumului a fost extrem de proastă, nu a existat nicio informare, parcă și-a dorit să eșueze.”

PNL a lăsat deplina libertate membrilor PNL să decidă cum se poziţionează faţă de acest referendum. A refuzat orice fel de politizare a acestei teme şi orice încercare de a câştiga un capital politic din această temă.E singurul partid care a avut o poziţionare corectă în această privinţă.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

14 dec 2018, 19:52 in Politică
Emil Boc, AUDIAT la DNA

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26