Ludovic Orban: Nu poate rămâne la Palatul Victoria un premier care nu știe să citească

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Președintele PNL, Ludovic Orban, îl susține pe Klaus Iohannis în ceea ce privește demisia premierului Viorica Dăncilă. 

”Viorica Dancilă a arătat că nu este altceva decât o marionetă lipsită de discernământ care pune în practică orbeşte ordinele cuplului politicianist Dragnea -Tăriceanu, ordine prin care afectează grav interesele României.

(...) Aş pune lucrurile şi într-un context mai uman, dacă mai există prieteni sau membrii ai familiei, care ţin la Viorica- Vasilica Dancilă, ar face bine să o sfătuiască să îşi dea demisia că pentru tot ceea ce face va răspunde dânsa ca prim-ministru indiferent cine îi dă ordinele, indiferent cine sunt aceia care o determină ca din poziţia de prim-ministru să întreprindă acte contrare Constituţiei, acte contrare interesului naţional al României şi al românilor.

(...) Cred că nu mai poate să rămână la Palatul Victoria un Premier care nu numai că nu ştie să scrie ceea ce vrea să spună oamenilor, dar nici măcar nu ştie să citească ceea ce îi scriu aceia care îi fac textele cu care se prezintă în faţa publicului. Din păcate nu înţelege nimic din ceea ce i se întâmplă şi din ceea ce înseamnă activitatea de conducere a Guvernului. Nu mai putem să acceptăm ca funcţia de Premier să fie târâtă în derizoriu de un prim ministru care dă în fiecare zi mostre de analfabetism, de ignoranţă în materie de gestiune a treburilor publice.” a spus Ludovic Orban, președintele PNL, într-o conferință de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel