Ludovic Orban, la DNA

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, este audiat la DNA.

La ieşirea din sediul DNA, el a declarat că a fost audiat în calitate de martor, fiind chemat ca urmare a unei sesizări penale făcute de Viorel Cataramă, care contestă decizia de excludere din PNL. 

"Contestă decizia de excludere şi decizia Consiliului Naţional (al PNL din 11 martie - n.r.). (A fost exclus - n.r.) pentru că patru luni de zile a atacat sistematic conducerea partidului, pe mine personal, decizii ale partidului. Am şi prezentat la data respectivă motivele", a explicat Orban. 

El a spus că i se pare "curios" să fie chemat al DNA ca urmare a sesizărilor făcute de un om care susţine că este membru al PNL. "Noi, când am depus sesizările la Parchet, am depus împotriva unor abuzuri grave făcute de PSD, de preşedinţii PSD, de premierii PSD. De altfel, domnul Cataramă - unul dintre atacurile domnului Cataramă a fost tocmai cel legat de faptul că am depus sesizare penală împotriva lui Dragnea şi a lui Dăncilă. (...) Nu văd absolut niciun motiv pentru depunerea unei sesizări. Dar, nu am niciun motiv de îngrijorare", a susţinut liderul PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel