Ludovic Orban: Este halucinant modul în care Viorica Dăncilă își permite să MINTĂ

Ludovic Orban într-un comunicat oficial respinge teoria despre protestele din 10 august prezentată de Viorica Dăncilă într-o scrisoare adresată președintelui Comisiei Europene.

”Scrisoarea premierului, care nu a fost făcută publică de Guvern, nu face decât să confirme o dată în plus faptul că puterea politică de la București este ruptă de realitate și acționează cu rea-credință, întrucât încearcă să prezinte o versiune vădit falsă asupra evenimentelor recente”.

Este halucinant modul în care premierul Viorica Dăncilă își permite să mintă într-o corespondență oficială, transmisă la Bruxelles, cu privire la situația din România, și este cu atât mai grav faptul că păpușarii Vioricăi Dăncilă cred că pot dezinforma în acest mod oficialii europeni”

”În privința protestelor din 10 august, soldate cu violențe și sute de răniți, întreaga media europeană a relatat abuzurile forțelor de ordine și intervenția total disproporționată împotriva manifestanților pașnici. Alegațiile din scrisoarea premierului trădează culpa în care se află, prin încercarea disperată de a acredita o teză recurentă alimentată de PSD cu ajutorul propagandei”, arată Orban

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27