LOVITURA vieții pentru angajatele unei case de schimb valutar din Bacău: Ar fi furat aproape 300.000 de lei

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Două angajate ale unei acse de schimb valutar din Bacău sunt cercetate, după ce ar fi furat din firmă aproape 300.000 de lei. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Bacău, polițiștii au stabilit că, în perioada iunie 2016 – ianuarie 2017, cele două femei, cu vârste de 32 şi 34 de ani, angajate la o casă de schimb valutar din Bacău, și-ar fi însușit pe nedrept 282.000 de lei din bugetul unității.

Pentru a justifica sumele lipsă, cele două tinere ar fi întocmit și folosit în fals documente financiar-contabile.Acestea și-ar fi însușit din patrimoniul societății, prin sustrageri repetate de bani, suma totală de aproximativ 282.000 de lei prin efectuarea de modificări în programul informatic cu privire la sumele introduse.

„Bănuitele, cu o vechime de aproximativ 2 ani la locul de muncă, ar fi avut cunoştinţă despre modul de transmitere a actelor în contabilitatea centrală și modul cum erau verificate. Astfel, acestea ar fi modificat soldul final la sfârșitul zilei, concomitent cu sustragerea sumelor respective, ori ar fi modificat soldul inițial la începutul zilei, concomitent cu sustragerea banilor”, au transmis polițiștii, potrivit Mediafax.

Cele două femei sunt cercetate pentru delapidare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel