LOVITURĂ pentru Liviu Dragnea. Gabriela Firea a ieșit la ATAC. ULTIMĂ ORĂ

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că ceea ce face președintele PSD, Liviu Dragnea,  prin Legea Bugetului este „falimentul” municipiului București. Totodată, Firea spune că Dragnea, prin faptele sale, „dovedeste că îi urăște pe bucureșteni”.

„Il invit pe Dl Dragnea la o dezbatere publica, cu cifrele si dovezile pe fata, la orice televiziune doreste, oricat de prietenoasa cu el. Sa vada o tara intreaga cine minte si cine spune adevarul. A taiat aproape 25% din bugetul Primariei Capitalei (180 milioane de euro) si spune senin ca bucurestenii nu vor fi afectati, pentru ca a suplimentat repartitia de bani la sectoare. O mare manipulare! Dl Dragnea se face ca nu stie ca Primaria Capitalei si cele 6 primarii de sector au prin lege atributii diferite si, deci, facturi de platit diferite. Primaria Capitalei plateste pentru toti locuitorii din Bucuresti : subventia si investitiile pentru transportul public in comun, subventia si investitiile pentru termoficarea distrusa in 30 de ani de subfinantare,dotarile si functionarea celor 20 de mari spitale, iluminatul public, consolidarea blocurilor cu bulina rosie, marile lucrari de infrastructura : poduri, pasaje, supralargiri, marile parcuri, cele 15 teatre etc.

Ceea ce face acum Dl Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei Romaniei dintr-un singur motiv : sa se razbune pe mine, pentru ca am avut curajul sa-i spun ca izoleaza tara si distruge echipa politica. Dovedeste ca ii uraste pe bucuresteni, pentru ca ei vor avea cu 25% mai putine servicii publice, daca Bugetul va fi votat in forma actuala de Parlament.

Citește și REACȚIA dură a MEDICILOR după ce Dragnea a promis vitamine copiilor

Le garantez locuitorilor din Bucuresti, cu sau fara buletin de Capitala, ca voi lupta cu aceasta monstruozitate de buget, si ne vom adresa tuturor forurilor interne si externe.

Functionarii si demnitarii care pun in practica tot ceea ce comanda Dl Dragnea sa se gandeasca de doua ori, pentru ca vor raspunde personal, posibil chiar si pentru abuz in serviciu. Dumnealui va fugi de raspundere, cum a facut si in cazul OUG 13 pusa la cale de el : cand a vazut ca reactiile sunt negative, a dat vina pe cei mici. Ca un adevarat barbat de stat!

Sa nu se mai ascunda dupa Olguta, Codrin si Doinita! Sa vina el personal sa explice de ce vrea haos in Capitala!

#faramalefici
#adevarulvainvinge”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel