Liviu Pleșoianu, acuzații DURE înainte de Congres: Dăncilă a ales serviciile secrete!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liviu Pleșoianu nu se dezminte.

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a declarat îniante de Congres că Viorica Dăncilă a predat partidul cu arme și bagaje serviciilor secrete.

”Este posibil ca doamna Dăncilă să fie președinte plin de astăzi. Nu știu ce vor spune oamenii de acasă, pentru că n-am întâlnit niciun om în partid care să fie mulțumit de schimbarea de poziție și de mesaj. Numărul oamenilor nemulțumiți de doamna Dăncilă este extrem de mare, dacă vorbim despre oamenii de la bază. Se întâmplă ca oamenii din acest partid au fost tratați oribil

În momentul de față PSD și-a pierdut independența, este dependent de tot felul de sfetnici pe care îi are doamna Dăncilă, unii oficiali, alții neoficiali. Aș vrea să vă spun ceva: când a fost domnul Tudose am zis clar că nu-l susțin pentru că era omul serviciilor. Eu chiar am crezut în doamna Dăncilă, pentru că atunci când am fost la Bruxelles împotriva lui Kovesi, doamna Dăncilă a fost alături de mine. Ulterior, doamna Dăncilă a fost alături de mine pe scena mitingului împotriva abuzurilor. Acum nu-și mai aduce aminte nimic, spune că a fost plecată 9 ani din țară. Asta a ales doamna Dăncilă, mea culpa, m-am înșelat în privința ei.”, a spus Liviu Pleșoianu la Sala Palatului, înainte de începerea Congresului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel