Liviu Dragnea: Lupta anticorupţie a mers prea departe în România

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

 Liviu Dragnea a acordat un interviu agenţiei de presă The Associated Press.

Numit de jurnaliştii americani drept "cel mai puternic politician din România", Dragnea declară, în interviu, că lupta anticorupţie a mers prea departe în România.

“A fost o perioadă de mulţi ani în care, de obicei, oricine era la putere nu era investigat. “Am trecut în cealaltă extremă, în care toţi cei care fac parte din clasa politică ar trebui acuzaţi, urmăriţi, investigaţi şi trimişi în judecată”, a declarat Dragnea  conform site-ului agenţiei americane de presă.

Acuzat de procurorii DNA de deturnare de fonduri europene, dar şi de abuz în serviciu, Dragnea spune că va lupta "până la capăt" să-şi dovedească nevinovăţia.

Liviu Dragnea a vorbit și pe politică externă și a avut o poziție care contrazice politica externă a României și  că sprijină decizia preşedintelui Donald Trump de a reimpune sancţiuni Iranului câtă vreme "Statele Unite nu s-ar fi retras din acest acord fără să aibă informaţii foarte serioase".

Președintele PSD a afirmat că reacţiile critice din partea puterilor europene, precum Marea Britanie, Franţa şi Germania, ca "posibil pripite" după ce  liderii Franței, Germaniei și Regatului Unit au semnat o declarație comună față de decizia SUA de a se retrage din acordul nuclear cu Iranul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel