Liviu Dragnea: La fiecare înjurătură de-a lor, noi am construit o şcoală, un spital, un drum

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Președintele PSD are halucinații. Dragnea nu vede doar macarale care râd în soare ca pe vremea lui Ceaușescu, vede școli ridicate, drumuri terminate, spitale noi care își primesc pacienții mai ca în clinicile din Austria sau Turcia unde stau românii bolnavi la coadă.

La fiecare critică a Opoziției, PSD „a mai construit un spital, un drum, a mai mărit o subvenție la roșii”, spune Liviu Dragnea într-un interviu pentru DCNews.

Rămâne însă un mister unde sunt acestea - în ce localități din România. Cum nimeni nu le-a văzut până acum, este foarte posibil ca PSD să fi construit în altă țară, să fi greșit țara. N-ar fi prima oară când liderii PSD nu știu unde se află. Premierul Dăncilă a demonstrat până acum cu vârf și îndesat că nici în afara țării, nici în România nu e o treabă simplă să cunoști denumirea localității unde ai poposit. 

 

„Ei ce au zis? Domne, trebuie să facem zgomot. Zgomot, ca să nu se audă sunetul creșterii economice, să nu se audă cum zornăie banii în buzunarele românilor. Pensionarul, salariatul să nu mai aibă timp să se bucure de banii pe care i-a câștigat. [...] Și, având această idee, au început: cu înjurături, cu mizerii, cu divizări, cu jigniri, cu urlete, cu bâte, cu pietre, cu bolovani, cu instituții de forță împotriva noastră, doar-doar noi și românii care ne susțin o să intrăm într-o zonă de sperietură. Noi n-am făcut așa, că nu suntem sperioși, nici fricoși și, dimpotrivă, mai mulți cetățeni au decis să vină să ne voteze.

Noi am mers pe următoarea variantă: la o-njurătură de-a lor, noi am mai făcut o școală. La altă înjurătură, noi am mai făcut un drum. Au mai venit cu o înjurătură, am mai făcut un spital. Au mai venit cu o-njurătură, am mai mărit o subvenție la roșii”, a spus Dragnea într-un interviu la DC News.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel