Liviu Dragnea: "Iohannis se ALINTĂ. Cărui PSD-ist îi e frică de referendum?"

Andreea Cosma |
Data publicării:
StiriDiaspora

Liviu Dragnea a oferit prima reacţie după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va convoca referendumul pe justiţie, pe 26 mai.

Liviu Dragnea a vorbit în cadrul unei cconferinţe de rpesă unde i-a invitat şi pe liderii PNŢCD şi PER. Despre anunţul preşedintelui Klaus Iohannis, Dragnea a spus că se alintă şi că nu există temeri din partea niciunui pesedist în privinţa aceasta.

"Am văzut nişte declaraţii ale acestui domn astăzii (Klaus Iohannis nr. red.). Se alintă dar nu prea îl bagă nimeni în seamă. A zis că de ce ne e frică nouă de referendum. Cărui pesedist îi e frică de referendum? Nu are de ce să ne fie frică. Inventează tot felul de prostii, că spunem noi că vrem să facem secţii diferite de vot. Nici măcar nu permite legea. Legea referendumului e foarte clară. Şi referendumul, şi alegerile, se desfăşoară în aceleaşi secţii de vot, cu aceleaşi birouri electorale", a spus şeful PSD.

Liviu Dragnea a mai spus că preşedintele este cel care trebuie să se teamă, lăsând impresia unei ameninţări la final, privind nişte întrebări "care vor curge" pe lângă referendum.

"Inventează tot felul de lucruri pentru a încerca să creeze impresia că îi este cuiva frică de referendum. Cred că lui trebuie să îi fie frică de referendum şi de întrebările care vor fi puse nu neapărat la referendum, ci pe lângă referendum şi care o să înceapă să curgă", a spus Liviu Dragnea la conferinţa de presă.

Declaraţia vine după ce şeful statului a lansat un atac dur asupra guvernării PSD-ALDE, în cadrul căruia a anunţat că va convoca referendum pe 26 mai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel