Liviu Dragnea anunță APOCALIPSA: 'Nu mă sperie nici Iohannis, nici Kovesi, nici Pahonțu, nici Ponta, nici Oprea, nici alții'

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea a făcut declarații halucinante după ce a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și șase luni închisoare cu executare.

Dragnea a anunțat apocalipsa după condamnarea cu închisoare cu executare, adică o atitudine „mult mai fermă și mai radicală”, a transmis mesaje pentru preşedintele Iohannis, directorul SRI Eduard Hellvig, şefa DNA Laura Codruţa Kovesi, directorul SPP Lucian Pahonţu, cât şi fostul său "prieten" Victor Ponta.

"Decizia mea e foarte fermă: rămân la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capăt, rămân și la conducerea majorității parlamentare, nu va trece moțiunea de cenzură. Am decis să fim mult mai fermi și mai radicali cu ce trebuie să facem. Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi, nici Pahonțu, nici Ponta, nici alții, a spus el, la capătul unei ședințe de mai multe ore în care a obținut sprijinul „unanim” al conducerii social-democraților.

„Îmi cer iertare miilor de români, care unii stau în pușcărie pe un articol neconstituțional, alții sunt târăți în tribunale pe baza aceluiași articol sovietic. Îmi cer iertare pentru că s-a lungit atât de mult modificarea Codului Penal”, a continuat acesta, într-o declarație de presă pe holurile Parlamentului, în care a apărut înconjurat de liderii PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel