Liviu Dragnea află marți în ce închisoare își va ispăși pedepsa

Liviu Ludovic |
Data publicării:
sursa: România TV
sursa: România TV

O comisie a Penitenciarului Rahova este așteptată să decidă, marți, în ce închisoare își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la D.G.A.S.P.C. Teleorman. Luni a fost cea de-a 21-a și și ultima de carantină pentru fostul președinte PSD, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea se află încarcerat în prezent la Penitenciarul Rahova, luni fiind cea de-a 21-a zi de carantină și ultima pentru fostul președinte al Partidului Social Democrat.

Potrivit procedurii, marți, comisia Penitenciarului Rahova trebuie să se reunească și să decidă unde își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare, pronunțată în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că fostul președinte PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenție la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia și cei apropiați să-l poată vizita.

Decizia o va lua însă comisia de la Penitenciarul Rahova.

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. A fost a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel