Lista INSP actualizată. Izolarea va redeveni obligatorie. Țările care sunt EXCEPTATE

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Lista țărilor țărilor exceptate de la măsura carantinei / izolării este actualizată astăzi de către Institutul Național de Sănătate Publică. Actualizarea listei are sens în contextul în care Guvernul pregătește deja un proiect legislativ prin care izolarea ar putea redeveni obligatorie, după ce decizia CCR a făcut-o ilegală. 

Lista statelor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/izolare care a intrat în vigoare de la data de 30.06.2020, ora 0:00, este actualizată de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) din România luni, 6 iulie.

Conform ultimelor discuții, majoritatea țărilor din UE ar putea fi scoase de pe lista neagră, astfel că măsura carantinării și izolării se va mai aplica doar pentru câteva țări cu grad foarte mare de infectare, printre care Suedia și Portugalia. Rămâneți pe StiriDiaspora.ro pentru a vedea lista actualizată. 

Izolarea și carantina vor redeveni obligatorii

 

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a anunțat deja că izolarea și carantinarea românilor care vin din zone cu grad mare de infectare vor redeveni obligatorii după adoptarea noului proiect de lege care a fost deja scris, iar astăzi va fi depus la Parlament. 

Vezi mai detalii aici: "Izolarea și carantina vor redeveni obligatorii. Nelu Tătaru: Proiectul e GATA. Mâine îl punem pe ordinea de zi"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel