Lista infracțiunilor pentru care va răspunde Dani Mocanu: A fost trimis în judecată

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Dani Mocanu a fost trimis în judecată sub acuzația de tentativă de omor. Cântărețul de manele va fi judecat în arest la domiciliu, pentru bătaia din benzinărie, din august 2022.

Procurorii au trimis în judecată toți participanții la bătaia dintr-o benzinărie aflată la ieșirea din Pitești. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, citați de Știrile PRO TV, patru inculpați, printre care Dani Mocanu și fratele său, Nando, vor fi judecați pentru mai multe infracțiuni cu violență, în cazul agresiunii din seara de 18 august 2022, dintr-o benzinărie din Pitești.

„-un inculpat, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii în concurs real infracțiunilor de tentativă la omor; tulburarea ordinii şi liniştii publice; lovire sau alte violenţe (...)

- un inculpat, în stare de arest la domiciliu, sub aspectul săvârșirii în concurs real infracțiunilor de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice,  (...)acesta fiind condamnat anterior la pedeapsa de 9 luni închisoare, cu executare, prin hotărâre definitivă a unei alte instanţe de judecată;

- un inculpat, sub aspectul săvârșirii în concurs real infracțiunilor de tulburare a ordinii si liniştii publice şi lovire sau alte violențe

- un inculpat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii si liniştii publice.”

 

Descrierea violențelor

 

Împreună cu fratele lui, Nando - și alți indivizi, interpretul s-a năpustit cu furie asupra unor bărbați cu care înainte avusese o dispută.

În timp ce Dani Mocanu îl ținea pe unul dintre rivali, fratele lui l-a lovit pe acesta cu o bară metalică. Victima a suferit o fractură craniană

 Interpretul de manele a plecat apoi cu fratele lui la Napoli, în Italia. Când cei doi au revenit în țară, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă i-au așteptat polițiștii.

„În fapt, prin actul de sesizare a instanţei de judecată competente, s-a reţinut, printre altele, că, în seara zilei de 18.08.2022, în intervalul orar 23:45-24:00, în timp ce se afla la benzinaria OMV Petrom Podul Viilor, pe fondul unui conflict preexistent, unul din inculpaţi:

- i-a aplicat unei persoane vătămate trei lovituri cu un obiect contondent tip bâtă/rangă metalică în zona umărului, zona spatelui şi, respectiv zona capului, în timp ce victima era ţinută de mâna dreaptă şi de obiectul de vestimentaţie (tricou) de un al doilea inculpat (care astfel a împiedicat-o pe persoana vătămată să fugă din raza de acţiune a loviturilor aplicate de primul inculpat), cu scopul de a-i suprima viaţa, provocându-i leziuni traumatice cuantificate in 60-65 zile de îngrijiri medicale, care nu au pus în primejdie viaţa victimei;

- i-a aplicat unei a doua persoane vătămate o lovitură cu un obiect contondent tip bâta/rangă metalică în zona buzei, zona pieptului şi, respectiv, zona braţului drept, provocându-i leziuni traumatice cuantificate în 5-6 zile de îngrijiri medicale, care nu au pus în primejdie viaţa victimei” au notat anchetatorii în rechizitoriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel