Lidia Fecioru, leac pentru blesteme şi deochi: Se pune în apa pentru baie. Le face bine chiar și bebelușilor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Lidia Fecioru a dat rețeta unui leac pentru îndepărtarea deochiului şi a blestemelor. Cunoscuta bioenergoterapeută a explicat că din  rostopască se face o infuzie care se toarnă apoi în apa pentru baie.

Lidia Fecioru a vorbit sâmbătă seară, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, despre rostopască și beneficiile ei, și cum putem face din ceaiul din această plantă un leac pentru deochi și un talisman împotriva blestemelor.

„Se pune cam 100 g. plantă la 3 litri de apă şi se prepară cum se face un ceai. După 10 minute, se strecoară şi se toarnă în cadă, în apa în care facem baie. Dar când apa de pe foc fierbe, e bine să-i vorbim, să descântăm. Şi zicem ce vrem noi să se îndeplinească, pentru că apa reţine informaţia şi ce vom spune noi acelei ape pe care o descântam aia se va întâmpla. 

Citește și: Horoscop rune 8-14 martie. Mihai Voropchievici, previziuni pentru toate zodiile: Taurii încep o viață nouă, schimbări în carieră pentru Fecioare

Ceaiul acela îl punem în cadă plină cu apă şi facem baie. Ne va îndepărta de deochi, energie negativă cu informaţii negative. După baie, nu vorbim cu nimeni, ca planta să "lucreze". După baie, ne îmbrăcăm bine şi stăm în pat, să nu vorbim cu nimeni, să avem un moment de linişte, ca ea să aibă timp să lucreze", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, 

Lidia Fecioru spune că planta „e bună şi când bebeluşii au probleme cu pielea, mai ales după naştere. Se toarnă 100 de infuzie la cada lor cu apă şi se face baia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel