Lia Olguța Vasilescu, despre Summitul UE de la Sibiu: „E mai mult decât jenant ce face președintele României”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Lia Olguța Vasilescu, purtător de cuvânt al PSD, a comentat, la Antena 3, despre principalul eveniment de astăzi: Summitul UE de la Sibiu și a punctat faptul că „de la Klaus Iohannis nu ne așteptam la nimic bun”. 

„Domnul președinte Klaus Iohannis a transformat un eveniment internațional într-o reuniune de familie, chiar dacă se desfășoară pe bani publici. O reuniune de familie la care nu a fost invitat nici măcar premierul României, care este la ora actuală este președintele în exericțiu al Consiliului Uniunii Europene.

Doamna Dăncilă convenise niște bilaterale cu mai mulți premieri care participă la acest summit, dar din cauză că nu a avut invitație la summit, a trebuit să amâne aceste întruniri la o dată ulterioară și probabil în afara României, deși s-ar fi putut foarte bine să se desfășoare în țară, dacă nu ar fi fost blocată de președintele Iohannis. E mai mult decât jenant ce face președintele României pe bani publici.

De la un președinte al României aveam alte așteptări, de la Klaus Iohannis nu ne așteptam la nimic bun”, a spus Lia Olguța Vasilescu la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel