Lavrov, după negocierile între Rusia și Ucraina: Nu plănuim să atacăm alte țări!

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Negocierile între miniștrii apărării din Ucraina și Rusia, Serghei Lavrov şi Dimitro Kuleba, care au avut loc azi, în Turcia, s-au încheiat.

Astăzi ne-am întâlnit cu ministrul de Externe al Rusiei, la invitația acestuia, și am avut o discuție trilaterală, împreună cu delegația Ucrainei, condusă de Dmitri Kuleba. Această întâlnire a avut loc la inițiativa părții turce, pentru că suntem deschiși negocierilor și pentru a găsi o soluție pentru a capăt conflictului și de a ieși din această criză”, a declarat Serghei Lavrov, imediat după încheierea negocierilor. 

Noi nu plănuim să atacăm alte țări, noi nu am atacat nici Ucraina! Am explicat de nenumărate ori, situația a degenerat în Ucraina unde era o amenințare directă pentru federația rusă, în ciuda a numeroși ani de propuneri și negocieri. Nu am fost ascultați niciodată!”, a continuat el. 

Negocierile dintre Rusia și Ucraina s-au încheiat. Lavrov, anunțul momentului: am discutat despre chestiuni umanitare și soarta civililor

 

Reamintim că, miniștrii apărării din Ucraina și Rusia, Serghei Lavrov şi Dimitro Kuleba au negociat, azi, în Antalya, la inițiativa președintelui turc.

Miniștrii de Externe ai Rusiei și Ucrainei, față în față la forumul din Antalya

Este un moment așteptat încă de la începerea conflictului, cele trei runde de negocieri de până acum, la nivel de eșalon secund, ne aducând niciun rezultat concret în privința detensionării situației.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel