Kovesi, pusă sub control judiciar. ULTIMA ORĂ

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Laura Codruța Kovesi a fost pusă, joi, sub control judiciar.

Fostul procuror-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost audiată, joi, mai bine de 6 ore. La final, aceasta a fost pusă sub control judiciar de Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

Fosta șefă a DNA a fost pusă sub control judiciar în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă în legătură cu aducerea în ţară a fostului director FNI Nicolae Popa.

Citește și: Kovesi: Mi s-a INTERZIS să vorbesc. Vor să îmi INCHIDĂ gura"

Laura Codruţa Kovesi a declarat, după audieri, că procurorii i-au interzis să mai vorbească cu presa, aceasta fiind, în opinia sa, o măsură prin care i se "închide gura".

"În acest moment am interdicţie de a vorbi cu presa despre dosarul pentru care am fost astăzi citată. (...) Nu am voie să vă spun absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat aici, astăzi, şi nici cu privire la acest dosar. (...) Cred că e o măsură de a-mi închide gura, de a nu mai spune ce se întâmplă, este o măsură de a ne hărţui în continuare pe toţi cei din sistemul judiciar care ne-am făcut treaba. După cum se ştie, sunt într-o procedură internaţională, în care am ieşit prima. Probabil că disperarea unora că voi putea ocupa acea funcţie (şef al Parchetului European - n.r.) a ajuns la anumite cote şi din acest motiv eu nu mai am voie să vorbesc cu presa", le-a spus Kovesi jurnaliştilor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel