Lansare „România Educată”. Klaus Iohannis: „Avem un proiect BUN. NU este programul meu electoral”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

S-a lansat campania „România Educată”. După ascultarea imnului național, președintele Klaus Iohannis a vorbit în deschiderea campaniei.

Președintele României, Klaus Iohannis, vorbește în aceste momente, la Palatul Cotroceni, la lansarea campaniei „România Educată”. 

„România Educată nu este un proiect de lege. România Educată nu este programul meu electoral. România Educată este România noastră, a tuturor, pentru generațiile care vor veni. Atunci când am devenit proaspăt președinte am început cu echipa mea să ne punem întrebări: unde e bine sa punem reflectorul? (..) Răspunsul nostru este clar, este limpede și este ferm: educația este baza generațiilor viitoare. O Românie educate este o Românie de succes, o Românie prosperă. Asta ne dorim cu toții. Pentru asta am lucrat până acum aproximativ doi ani. Între timp avem un proiect bun”, a declarat Klaus Iohannis.

El a subliniat că educaţia este baza generaţiilor viitoare.

La eveniment participă trei secretari de stat de la Ministerul Educaţiei, ministrul de resort, Ecaterina Andronescu, aflându-se la Bruxelles.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel