Klaus Iohannis- Viorica Dăncilă, întâlnire cu miză pentru Dragnea și asociații

Președintele Klaus Iohannis a chemat-o din nou pe Viorica Dăncilă la Palatul Cotroceni, după ce auapărut în spațiul public informații potrivit cărora Guvernului ar adopta în această săptămână o ordonanța de urgență privind grațierea și amnistia.

De altfel, amnistierea fiscală este confirmată de cei doi corifei ai guvernului PSD-ALDE - Eugen Teodorovici și Darius Vâșcov, scoși pe la televiziunile prietene să explice beneficiile pentru statul român și pentru fiecare cetățean în parte a acestei decizii geniale.

În ședința de marți a Guvernului nu s-a discutat și nici adoptat o astfel de ordonanță de urgență, dar mai este programată o ședință joi, chiar în ziua în care Parlamentul intră în vacanță, fiind așadar ultima zi când se poate adopta o astfel de ordonanță. Sigur că Dragnea poate convoca o altă sesiune extraordinară a Parlamentului în această vară pentru a mai face o încercare. Trebuie să precizăm că o astfel de ordonanță nu se poate adopta atâta timp cât Parlamentul este în vacanță.

Din declarațiile lui Liviu Dragnea și Darius Vîlcov s-ar putea trage concluzia că premierul Dăncilă ar ezita să adopte o astfel de ordonanță. Rămâne de văzut dacă Viorica Dăncilă, chiar și din teamă, nu datorită conștiinței, ezită cu adevărat sau este o intoxicare de presă.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

21 apr 2019, 19:53 in Știri
Horoscop, luni, 22 aprilie 2019

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27